kevin durant authentiek


Als laatste kleuraccent is een oranjerood

.

Twisted fibers in een licht, romig beige vormt de foundation sb dunk high goedkoop van het model durante bedekt zelfs de new tong/tanga. Deze textuur en anime worden gecompenseerd door suède overlays rond de voorvoet, enkel en hiel within een donkerdere, tarweachtige zwart. De donkerdere kleur geeft de zij-Swooshes en hun buitenzool nog meer levendigheid om de spierwitte tussenzool te contrasteren. Als laatste kleuraccent is een oranjerood aangebracht op merkdetails zoals het Air Jordan "Wings"-logo op de hiel, Jumpman op de tong durante de geborduurde 23 langs de veters.

Het nieuwe paar is gemaakt vehicle leer en lijkt op de retro "Reverse Destroyed Backboard" uit 2016, terwijl "White" het toneel vormt voor levendige "Starfish"-overlays. Hun swooshes van het profiel zorgen voor een grimmig "Zwart" kevin durant authentiek contrast, net als de insignes van hun "Vleugels" op de tormento, die in zijn originele 1985-plaatsing verschijnt. Zooleenheden nemen verder deel aan een zomerklare palet van hun low-top Jordan 1, terwijl ze doen denken aan Nike Dunk Low-tooling die 's even statement maakt. Samen markeert elk onderdeel hun "geremasterde" terugkeer van hun eerste lifestyle-optie van Erina Jordan's eerste signature trainer.

Donkergekleurde overlays zitten bovenop een levendige "Tropical Twist" lederen basis in het arrangement vergelijkbaar met hun geliefde SB Dunk Lower "Tiffany". Nylon tongen zien af van wallen associated with diamanten, maar hebben het tweekleurige branding. Profiel-swooshes geven de lage Jordan one kobe bryant goedkoop nog meer persoonlijkheid, omdat ze een lenteklaar verloop hebben. Zooleenheden introduceren geen nieuwe flair, maar ronden het paar af fulfilled een witte tussenzool or turkoois-achtige buitenzoolcombinatie.

Het product-range, dat vandaag volledig debuteerde, omvat een klein lebron james goedkoop aantal opvallende stukken. De hoodie, die qua kleur durante ontwerp perfect bij hun broek past, heeft het crèmekleurige basis met donkere panelen over de romp en mouwen; de middelste borst en de achterkant stelen dan de schijnwerpers terwijl felrode borduurmotieven respectievelijk de vorm aannemen vehicle Jumpman-insignes en co-branded logo-lock-ups. Deze behandeling wordt effectief weerspiegeld op de bodems, een trainingsbroek met rechte pijpen met metallic zilveren hardware, een taille fulfilled trekkoord en allemaal dezelfde over-branding.

14 Views