kjøpe fotballdrakter på nett


Fotballdrakter Til Lag, Camisetas De Futbol, Fodboldtrøjer


ingen klubber har brakt kjøpe fotballdrakter på nett mulige ni innbyttere

.

Premier League diskuterer ikke muligheten for en kretspause


Fotballdrakter Til Lag, Camisetas De Futbol, Fodboldtrøjer


ingen klubber har brakt kjøpe fotballdrakter på nett mulige ni innbyttere

 

Premier League diskuterer ikke muligheten for en kretspause for å stoppe sesongen midt i en økning av koronavirustilfeller i spillet.

Ingen klubber har brakt forslaget til ligaen, til tross for West Brom-sjef Sam Allardyce som ber om en pause i kampanjen for å prøve å redusere antall saker.

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær spurte imidlertid om de logistiske implikasjonene av å fullføre den allerede overbelastede sesongen hvis kampanjen ble satt på pause.

Det kommer etter at Premier League bekreftet 18 positive koronavirus-tester blant spillere og ansatte i den siste testrunden - sesongens høyeste tall hittil.

fotballdrakter til lag

Manchester Citys serietur til Everton mandag ble utsatt timer før avspark på grunn av flere positive saker i byleiren.

fotballdrakt

Fulhams Premier League-kamp på Tottenham onsdag kveld ble også avblåst på grunn av et utbrudd av koronavirus i klubben.

camisetas de futbol

Premier League-klubber er ikke planlagt å møtes igjen før i januar, med avgjørelser som å stanse sesongen krever støtte fra minst 14 klubber.

fodboldtrøjer

Å holde coronavirus utenfor den engelske toppturen, selv med strenge begrensninger på plass, vil vise seg å være umulig mens viruset sirkulerer i befolkningen generelt, mener Burnley-sjef Sean Dyche og sier at hvis situasjonen ble verre, ville det være nødvendig å 'håndteres deretter'. uten å eksplisitt støtte en pause.

Brighton-manager Graham Potter sa etter sitt 1-0-nederlag mot Arsenal at fotball må gjøre det rette, og han vil gjerne komme med råd.

Sheffield United bekreftet at de hadde registrert en rekke positive koronavirus-tester etter den siste testrunden.

Blades-sjef Chris Wilder avslørte i forkant av kick-off på Burnley på tirsdag at klubben hadde sett 'et par' spillere og 'fire eller fem bakromstabell' teste positive.

Wilder sa at verken han eller klubben ønsket å få spillet forsinket, til tross for at han bare utnevnte sju av mulige ni innbyttere.

koszulki piłkarskie dla dzieci

fotbollskläder barn billigt

kopen voetbalshirts

voetbalshirts

Bayern Munchen tröja


57 Views