köpa fotbollströjor med eget tryck


Medan det minskade antalet fotbollströjor med eget tryck billigt

.


Medan det minskade antalet fotbollströjor med eget tryck billigt
Välgörenhetsorganisationens årsrapport om jämställdhet och inkludering visar siffran för rapporter om mottagna rasistiska och homofoba övergrepp ökade från 313 2018/19 till 446.
Det rapporterade rasmissbruket ökade med 53 procent, upp från 184 incidenter till 282, och en ökning med 95 procent i rapporter om missbruk baserat på sexuell läggning, 117 jämfört med 60.
Medan det minskade antalet klagomål till Kick It Out när det gäller missbruk på sociala medier, anser välgörenheten att detta återspeglar större allmänhetens medvetenhet om sätt att rapportera direkt till sociala medieföretag.
köpa fotbollströjor
fotbollströja barn eget tryck
Välgörenheten höll också en YouGov-omröstning med över 1000 fotbollsfans, med resultaten som visar att 39 procent av de tillfrågade hade bevittnat eller hört en diskrimineringshandling förra året.
Jalkapallo Pelipaidat
Trettio procent sa att de hade bevittnat rasistiska kommentarer eller sånger vid en fotbollsmatch, och 71 procent av de tillfrågade sa också att de hade bevittnat rasistiska kommentarer på sociala medier riktade till en fotbollsspelare. Siffrorna var 32 procent och 41 procent vad gäller homofobmissbruk.
voetbalshirts
Medan säsongen återupptogs så spelare tog ett knä till stöd för Black Lives Matter-rörelsen efter George Floyds död i USA, skickades Crystal Palace 'Wilfried Zaha i början av juli rasistiskt övergrepp på sociala medier.

köpa fotbollströjor med eget tryck
billiga fotbollströjor med tryck
fotbollströjor rea
fotbollströjor med eget tryck
trycka namn på fotbollströjor

129 Views